CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Bestel nu een Ubora Cybersecurity scan

Detail page

Als vastgoedmakelaar ben je begaan met je klanten, je medewerkers en je business. In het huidig klimaat van steeds toenemende cyberbedreigingen verdienen de vele en complexe verwerkingen van data en persoonsgegevens bijzondere aandacht. Zeker gezien het risico op hacking en phishing exponentieel toeneemt en de papieren workflow steeds meer vervangen wordt door snelle digitale uitwisseling.

Ubora stelt haar kennis en ervaring mbt GDPR, Cybersecurity en bedrijfsvoering ten dienste van bedrijven en organisaties. Kwaliteit, kennis, competenties en continuïteit staan hierbij centraal.

 

Deze training omvat

Een Audit waarbij het kantoor doorgelicht wordt op het inzetten van best practices en technisch organisatorische maatregelen (middelen en attitude dus), welke enerzijds door de collectieve cyberpolis opgelegd worden, maar anderzijds ook aansprakelijkheid en schade bij incidenten kan beperken.

Aan de hand van een vragenlijst brengt Ubora het risico op cyber hacking binnen je kantoor in kaart. Deze informatie wordt geanalyseerd en omgezet in een persoonlijk auditrapport van je kantoor. Dit vertrouwelijk rapport wordt vervolgens met jou doorgesproken in een online overleg. 

Door in te zoomen op de risico’s en beschikbare procedures brengen zij zo de zwakke plekken binnen je organisatie in kaart en geven ze jou feedback over best practices en praktisch haalbare procedures. 

Na het plaatsen van de bestelling zal Ubora contact opnemen binnen een aantal werkdagen.

 

Voordelig aanbod exclusief voor CIB-leden

Geniet als CIB-lid van een voordelige prijs van 375 euro (excl. btw). Op die manier geeft CIB elke CIB-makelaar de mogelijkheid om in te zetten op de beveiliging van belangrijke data en gegevens binnen het kantoor.

*Wens je lid te worden bij CIB om van dit aanbod te kunnen genieten? Ga hier verder.

Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenAanmelden of Registreren

Structurele partners

KorfineChecknetACEGSpottoECCAConcordiaCovastLuminusORIS
Asbest Consulting

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.