Als VIP naar Oostende Koerse met ACEG en CIB. Kijk hier wat je moet doen.

CIB Oost-Vlaanderen

CIB Oost-Vlaanderen

Als voorzitter heet ik u namens het bestuur van harte welkom op de site voor CIB Oost-Vlaanderen. Al meer dan 85 jaar heeft het samengestelde bestuur het beste voor met onze CIB-beroepsorganisatie.

De uitdagingen blijven echter niet uit... Telkens opnieuw moeten we onze visie en richting bepalen en bijsturen, nieuwe accenten leggen en de communicatie met alle spelers op de markt, politici en collega's onderhouden en optimaliseren.

Door intens lobbywerk bij alle belangrijke spelers zoals de politiek, het middenveld, de consument, onze leden... bepalen wij onze profilering. Met als doel de verdediging van de belangen van al onze leden en als resultaat de goede verstandhouding tussen de verschillende beroepsgroepen zoals vastgoedmakelaars, -promotoren, -beheerders en syndici.

We beogen onze interne kennis te verruimen door regelmatig bijscholingen & congressen te organiseren, door specifieke sprekers uit te nodigen op onze maandelijkse CIB-ledenvergadering en vooral door onderlinge uitwisseling van ideeën.

Wilt u mee de visie van CIB Oost-Vlaanderen bepalen? Ziet u de meerwaarde van kennisverbreding & onderlinge communicatie in? Draagt u professionalisme hoog in het vaandel?

Dan bent u aan het juiste adres: CIB Oost-Vlaanderen!

Nieuwe Voorzitter CIB OVL vzw

Starten met een woord van dank aan onze ex-voorzitter de heer Rik SCHEPENS, die om gezondheidsredenen even enkele stappen opzij wenste te zetten, is hier zeker op zijn plaats. Bedankt Rik !

Ik weet dat we, zeker in de moeilijke tijden die onze makelaars nog te wachten staan, op jou kunnen rekenen. We zijn ook allen tevreden dat u als bestuurder trouw op onze boot aanwezig blijft.

Deze boot, beste collegae, heeft men mij gevraagd als kapitein verder te besturen doorheen het makelaarslandschap dat in de nabije toekomst meer dan ooit al onze aandacht zal vragen. Gelukkig kan ik daarvoor rekenen op een dynamisch Bestuursorgaan.

En net deze uitdaging wou ik niet uit de weg gaan, toen de collegae leden van ons bestuursorgaan me vroegen deze opdracht tot een goed einde te brengen.

 

Luc Janssens
Voorzitter CIB Oost-Vlaanderen vzw.

Onze partners

  • ORIS
  • Luminus
  • Concordia

Contacteer CIB Oost-Vlaanderen
09 220 22 05
Industriepark 3a, 9052 Zwijnaarde
Contacteer ledenconsulent
Rik Schepens
Rik Schepens
Bestuurder
Karen Van De Woestijne
Karen Van De Woestijne
Bestuurder
Ianick Vandaele
Ianick Vandaele
Bestuurder
Luc Janssens
Luc Janssens
Voorzitter/Penningmeester
Lieven De Prins
Lieven De Prins
Bestuurder
Diane Van Landuyt
Diane Van Landuyt
Ondervoorzitter
Eline Ampe
Eline Ampe
Bestuurder
Bellina Van Parys
Bellina Van Parys
Bestuurder
Willy Haegens
Willy Haegens
Erevoorzitter
Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.