Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

Onze jaarlijkse evenementen

Onze events zoals de Real Estate Awards en het Vastgoedcongres zijn de momenten bij uitstek om te netwerken met mensen uit de vastgoedwereld. Niet alleen om andere CIB-leden te ontmoeten, maar ook om kennis te maken met onze partners, huisadvocaten, vertegenwoordigers van andere beroepsorganisaties en beleids- en opiniemakers.

Real Estate Awards

Real Estate Awards

Met de Real Estate Awards, ook wel de Vlaamse vastgoedoscars genoemd, bekroont CIB Vlaanderen het harde werk en de inzet die binnen de vastgoedsector worden geleverd. Met deze awards wil CIB Vlaanderen de vastgoedsector een hart onder de riem steken. Wie goed werk levert, verdient immers een pluim.

Vastgoedacademie

Vastgoedacademie

De Vastgoedacademie organiseert exclusieve studie- en netwerkmomenten die mensen met een hart voor vastgoed samenbrengen om actuele vastgoedtopics uit te diepen. Een aantal toonaangevende experts leiden het geheel telkens in goede banen. Onze leden ervaren het als een pluspunt om collega’s te ontmoeten. Het is verrijkend om te weten hoe andere vastgoedmakelaars en syndici de markt aanvoelen en hoe zij met bepaalde problemen omgaan. CIB-leden genieten steeds van een voordeeltarief.

CIB Vastgoedcongres

CIB Vastgoedcongres

Kennis opdoen, tijd nemen voor reflectie en netwerking: dit zijn de hoofdingrediënten van het CIB Vastgoedcongres dat jaarlijks in november plaatsvindt. Jaar na jaar mag CIB Vlaanderen ruim 1.000 vastgoedprofessionals, maar ook opinie- en beleidsmakers en vertegenwoordigers uit andere beroepsgroepen verwelkomen. De deelnemers kunnen een keuze maken uit een ruim aanbod van workshops over actuele thema’s in vastgoedland. Daarnaast is er altijd een centraal congresthema.

Raad van Bestuur CIB Antwerpen

Structurele partners

BTVBTVBTVBTVBTVBTV
Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.