Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

Onze jaarlijkse evenementen

Onze events zoals de Real Estate Awards en het Vastgoedcongres zijn de momenten bij uitstek om te netwerken met mensen uit de vastgoedwereld. Niet alleen om andere CIB-leden te ontmoeten, maar ook om kennis te maken met onze partners, huisadvocaten, vertegenwoordigers van andere beroepsorganisaties en beleids- en opiniemakers.

Vastgoedcongres 2021: slimmer wonen! Beter wonen?

Vastgoedcongres 2021: slimmer wonen! Beter wonen?

Een toenemende stedelijke bevolking, gewijzigde woonwensen, significante effecten van klimaatverandering en de naweeën van de coronapandemie vereisen de nodige aanpassingen aan onze woonmarkt. Welke nieuwe woonmodellen en woonvormen passen hierbij? En welke technologische en digitale oplossingen dragen bij aan de noodzakelijke transitie op het gebied van energie, mobiliteit en leefbaarheid?

Schrijf je nu in voor het 22e Vastgoedcongres 'Slimmer wonen! Beter wonen?' op vrijdag 26 november. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

vastgoedcongres.be
Real Estate Awards

Real Estate Awards

Met de Real Estate Awards, ook wel de Vlaamse vastgoedoscars genoemd, bekroont CIB Vlaanderen het harde werk en de inzet die binnen de vastgoedsector worden geleverd. Met deze awards wil CIB Vlaanderen de vastgoedsector een hart onder de riem steken. Wie goed werk levert, verdient immers een pluim.

realestateawards.be
Vastgoedacademie

Vastgoedacademie

De Vastgoedacademie organiseert exclusieve studie- en netwerkmomenten die mensen met een hart voor vastgoed samenbrengen om actuele vastgoedtopics uit te diepen. Een aantal toonaangevende experts leiden het geheel telkens in goede banen. Onze leden ervaren het als een pluspunt om collega’s te ontmoeten. Het is verrijkend om te weten hoe andere vastgoedmakelaars en syndici de markt aanvoelen en hoe zij met bepaalde problemen omgaan. CIB-leden genieten steeds van een voordeeltarief.

vastgoedacademie.be

Structurele partners

ChecknetKorfineBTVConcordiaCovastLiantisLuminusORIS
Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.