Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

Onze jaarlijkse evenementen

Onze events zoals de Real Estate Awards en het Vastgoedcongres zijn de momenten bij uitstek om te netwerken met mensen uit de vastgoedwereld. Niet alleen om andere CIB-leden te ontmoeten, maar ook om kennis te maken met onze partners, huisadvocaten, vertegenwoordigers van andere beroepsorganisaties en beleids- en opiniemakers.

Vastgoedacademie

Vastgoedacademie

De Vastgoedacademie organiseert exclusieve studie- en netwerkmomenten die mensen met een hart voor vastgoed samenbrengen om actuele vastgoedtopics uit te diepen. Een aantal toonaangevende experts leiden het geheel telkens in goede banen. Onze leden ervaren het als een pluspunt om collega’s te ontmoeten. Het is verrijkend om te weten hoe andere vastgoedmakelaars en syndici de markt aanvoelen en hoe zij met bepaalde problemen omgaan. CIB-leden genieten steeds van een voordeeltarief.

vastgoedacademie.be
Syndiccongres

Syndiccongres

CIB Vlaanderen organiseert op donderdagnamiddag 29 april 2021 het eerste Syndiccongres, volledig gericht op de professionele syndicus. Gezien de huidige coronamaatregelen wordt het een digitale editie. We laten experten aan het woord en voorzien de nodige ruimte voor informatie-uitwisseling. Het wordt heel bewust een praktijkgericht congres. Moderator Michaël Van Droogenbroeck leidt alles in goede banen.

syndiccongres.be
Real Estate Awards

Real Estate Awards

Met de Real Estate Awards, ook wel de Vlaamse vastgoedoscars genoemd, bekroont CIB Vlaanderen het harde werk en de inzet die binnen de vastgoedsector worden geleverd. Met deze awards wil CIB Vlaanderen de vastgoedsector een hart onder de riem steken. Wie goed werk levert, verdient immers een pluim.

realestateawards.be
Vastgoedcongres

Vastgoedcongres

Kennis opdoen, tijd nemen voor reflectie en netwerking: dit zijn de hoofdingrediënten van het Vastgoedcongres dat jaarlijks in november plaatsvindt. De editie van 2020 verliep – anders dan anders - volledig virtueel én met de mogelijkheid om doorlopend te netwerken. Tijdens de centrale sessie onder leiding van moderator Lisbeth Imbo gingen professor arbeidseconomie Stijn Baert, vastgoedicoon Ingrid Ceusters en architect-stedenbouwkundige Joachim Declerck in debat over de impact van de coronagezondheidscrisis op onze samenleving, de vastgoedsector en onze manier van wonen en werken. Daarnaast waren er verschillende inspirerende break-out sessies op maat van iedere vastgoedprofessional. 

vastgoedcongres.be

Structurele partners

BTVBTVBTVBTVBTVBTV
Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.