CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Permanente vorming

Detail page

Belang?

Wil je de huidige kwaliteit van je dienstverlening in de toekomst blijven garanderen, dan is het onontbeerlijk om je op geregelde tijdstippen te verdiepen in de kennis die essentieel is voor een goede uitoefening van je job. Bovendien verplicht het BIV iedere titularis-vastgoedmakelaar om jaarlijks 10 uur permanente vorming te volgen, en dit pér deelkolom waarop men is ingeschreven.

Iemand die dus op beide kolommen (syndicus en bemiddelaar) is ingeschreven, is verplicht 20 uur permanente vorming te volgen per jaar.

Aanbod?

Ben je werknemer in de sector (onder PC 323), dan kun je een gratis opleiding volgen via het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector. Ongeacht je statuut (bediende, arbeider of dienstbode) kun je gratis en onbeperkt deelnemen zolang je in dienst bent en tot één jaar na datum van het ontslag. Ook voor werknemers tewerkgesteld als uitzendkracht of in het kader van een IBO-overeenkomst geldt deze maatregel. De werkgever krijgt hiervoor tevens een financiële compensatie.

Ben je werkgever (zaakvoerder) met een zelfstandig statuut, dan kun je eveneens een gratis opleiding volgen via het Sociaal Fonds voor de Vastgoedsector, op voorwaarde dat een werknemer eveneens een (gratis!) opleiding volgt uit het lopende aanbod van het Sociaal Fonds. Voor meer informatie, ga naar www.sf323.be/werkgever/opleiding.

Ben je zelfstandig vastgoedmakelaar en je hebt geen werknemers of geen van hen volgt een opleiding via het Sociaal Fonds, dan kan je minstens 20% korting krijgen voor opleidingen . Let wel, dit geldt enkel voor CIB-leden. Deze opleidingen worden georganiseerd door VIVO, het Vlaams Instituut Vastgoedopleiding. Naast gewone opleidingen, zijn er ook de Vastgoedacademie en het Vastgoedcongres. Hieronder vind je de VIVO-opleidingskalender.

Structurele partners

KorfineChecknetACEGSpottoECCAConcordiaCovastLuminusORIS
Asbest Consulting

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.