CIB Vlaanderen wordt CIB en daar hoort een volledig nieuw kleedje bij. Klik hier voor meer info.

Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening

Als CIB-lid geniet je elke dag van heel wat voordelen. Een persoonlijke ledenconsulent, uitstekende verzekeringen, gratis juridische ondersteuning, toegang tot modeldocumenten en zoveel meer. CIB biedt haar leden een grote waaier van diensten aan zodat de CIB-vastgoedprofessional efficiënt en correct kan werken. Maak hier kennis met de talrijke voordelen.

Modeldocumenten

Als CIB-lid kan je vandaag meer dan 1000 modeldocumenten raadplegen. De CIB studiedienst zorgt ervoor dat de leden altijd de meest geactualiseerde documenten kunnen gebruiken.

Tools

Ontdek welke handige tools en toepassingen we ter beschikking stellen voor de vastgoedprofessional. CIB-leden genieten van een voordeliger tarief of kunnen in sommige gevallen de tool gratis gebruiken.

Opleidingen

Elke vastgoedmakelaar is verplicht om 10 uur opleiding per deelkolom per jaar te volgen. Dankzij de opleidingen en studiedagen die onze vormingsdienst VIVO aanbiedt, kan dit voor onze leden op een voordelige manier.

Juridisch Eerstelijnsadvies

Als CIB-lid kan je terecht bij onze provinciale advocaten, gespecialiseerd in vastgoedrecht, voor juridisch eerstelijnsadvies. Zo kan je juridisch steeds berusten op kwalitatieve bijstand!

Vastgoedjobs

Ontdek welke vacatures vandaag in de vastgoedsector actief staan. CIB-leden kunnen gratis vacatures plaatsen op Cib.be.

Actuele sectorinfo

Met de snel wijzigende wetgeving is het een must om als vastgoedprofessional steeds op de hoogte te blijven. CIB stelt alles in het werk om op een eenvoudige en efficiënte manier aan die behoefte te beantwoorden. Via onze communicatiekanalen weten onze leden wat er beweegt en leeft in de vastgoedwereld.

Kennisbank

Kennis delen was nog nooit zo doeltreffend! Onze kennisbank, met allerhande materiaal en achtergrond zoals wetgeving, methodieken, instrumenten, studies, links, en meer geeft je betrouwbare informatie over alle facetten van de vastgoedsector in België.

Partnervoordelen

Via een aantal sterke partnerships biedt CIB tal van extra voordelen aan haar leden. Naast structurele samenwerkingen hebben we ook commerciële partnerships. Klik hier om alle partners en voordelen te ontdekken.

Bemiddeling syndicsoftware

CIB heeft het engagement op zich genomen om bemiddeling mogelijk te maken bij conflicten tussen syndici en hun softwareleverancier.

Alle samenwerkingen

Als klankbord van de vastgoedsector laat CIB haar stem horen binnen organisaties, adviesraden en commissies.

Deze browser is niet compatibel met CIB. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.