Belangrijke boodschap: Volg hier onze updates over het Coronavirus.

Het beroep van vastgoedmakelaar-bemiddelaar & - syndicus - De beroepsreglementering en plichtenleer

Syllabi
Het beroep van vastgoedmakelaar-bemiddelaar & - syndicus - De beroepsreglementering en plichtenleer

In de syllabus “het beroep van vastgoedmakelaar-bemiddelaar & -syndicus – de beroepsreglementering wordt in een eerste deel de toegang tot het beroep en de wettelijke bescherming toegelicht. Ook komt de werking van het beroepsinstituut aan bod, met onder andere de tuchtprocedure, waarbij de vernieuwingen naar aanleiding van de gewijzigde Vastgoedmakelaarswet worden besproken. In een tweede deel komt de sector in het algemeen aan bod, alsook de deelberoepen en aanverwante beroepen.

De syllabus “het beroep van vastgoedmakelaar-bemiddelaar & -syndicus – de plichtenleer  bespreekt de nieuwe deontologie die op 31 oktober 2018 in het Belgisch Staatsblad werd gepubliceerd, met name door het Koninklijk Besluit van 29 juni 2018 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. De nieuwe plichtenleer treedt in werking op 30 december 2018. De bepalingen uit het nieuwe reglement blijven grotendeels bewaard, op een paar belangrijke wijzigingen na. 

Verder lezen?

Enkel CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenMeld je aan

Structurele partners

BTVBTVBTVBTVBTV

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.